reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bramboračka

Suroviny

  • brambor 5 ks
  • kořenová zelenina 500 g
  • máslo 150 g
  • špaldová mouka 100 g
  • česnek dle chuti
  • čerstvé houby, ideálně lišky 100 g
  • sůl
  • pepř
  • majoránka

Brambory oloupeme, zeleninu očistíme a nakrájíme na drobnější kostičky a uvaříme téměř doměkka. Na másle si uděláme zásmažku ze špaldové mouky, kterou vmícháme do polévky – dle hustoty, polévku dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Česnek si nakrájíme na plátky, lehce orestujeme na másle, lišky také orestujeme na másle, do polévky vkládáme před podáváním (s ohledem na to, kdyby někdo nesnášel houby nebo česnek).

Zdroj: Bramboračka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/bramboracka-6  [On-line 25.08.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.