reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Bramboračka

Suroviny

  • mrkev 3 ks
  • celer 1/4 ks
  • brambory 4 ks
  • petržel 1 ks
  • sušené houby
  • majoránka
  • sůl
  • máslo 2 lžíce
  • hladká mouka 2 lžíce

Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky a dáme vařit. Když je zelenina změklá, přidáme na kostičky nakrájené brambory. Houby si namočíme do vody a po chvíli je také přidáme do vývaru. V hrnku si rozehřejeme máslo, přidáme hladkou mouku a vzniklou jíškou zahustíme polévku. Vývar nakonec dochutíme majoránkou a solí.

Zdroj: Bramboračka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/bramboracka-4  [On-line 22.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.