reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

BROSKVE S VINNÝM ŽELÉ

Suroviny:

  • 3 broskve
  • 2 dcl sladkého bílého vína
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 1 lžíce pomerančového cukru
  • želatina
  • meduňka

Ve vařící vodě krátce spařte broskve, pak vložte do mísy s ledem a odstraňte z nich slupku.

V misce s vodou nechte rozpustit plátky želatiny.

Do hrnce nalijte víno, vložte na gril, zahřejte a přidejte třtinový a pomerančový cukr a citronovou kůru. Pak sundejte hrnec stranou a vmíchejte rozpuštěnou želatinu.

Broskve nakrájejte do misky, oslaďte, přidejte lístky meduňky, misku vložte do mísy s ledem, aby směs rychleji tuhla, a zalijte vínem s želatinou.

Zdroj: BROSKVE S VINNÝM ŽELÉ; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/pustte-si-francouzske-recepty-z-nedelniho-rozpal-sefe-online  [On-line 06.06.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.