reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

VEPŘOVÁ KOTLETA S CASSOULET

Suroviny:

  • bigorská vepřová kotleta
  • klobása chorizo
  • bílé fazole
  • strouhanka
  • mrkev
  • řapíkatý celer
  • šalotka
  • 2 stroužky česneku
  • rozmarýn
  • tymián
  • pažitka
  • petrželka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Kotletu osolte a opepřete z obou stran. Bílé fazole nechte přes noc namočit a pak vložte do vroucí vody spolu se snítkou rozmarýnu a rozkrájeným česnekem. Vařte doměkka.

Teď si připravte zeleninový základ: celer, mrkev a šalotku nakrájejte nadrobno. Na gril vložte pánvičku, rozehřejte olivový olej a vložte nakrájenou zeleninu. Přikryjte gril a nechte restovat.

Fazole sceďte. Uvařený česnek pokrájejte nadrobno a přidejte k zeleninovému základu. Nálev vraťte zpátky do kastrůlku a nechte ještě chvíli povařit.

Zeleninu sundejte stranou a na pánvičce krátce orestujte nakrájené chorizo. Gril potřete špekem a dejte péct kotlety.

Orestované chorizo přidejte k zeleninovému základu a na pánvičce ještě nechte opražit trochu strouhanky. V míse smíchejte uvařené fazole, zeleninový základ s chorizem, nasekaný tymián, petrželku a pažitku, opraženou strouhanku, zalijte dvěma lžícemi vývaru z fazolí, promíchejte a podávejte s opečenou kotletou.

Zdroj: VEPŘOVÁ KOTLETA S CASSOULET; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/pustte-si-francouzske-recepty-z-nedelniho-rozpal-sefe-online  [On-line 06.06.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.