reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

SALÁT FRISÉE S DRŮBEŽÍMI JÁTRY

Suroviny:

  • drůbeží játra
  • salát frisée
  • ocet z červeného vína
  • olej

na dresink:

  • francouzská hořčice
  • ocet z červeného vína
  • olivový olej
  • rostlinný olej
  • sůl
  • pepř

Nejdříve si připravte dresink: hořčici, ocet, sůl a pepř vyšlehejte v misce, pak postupně přilijte i oba druhy oleje a promíchejte.

Drůbeží játra nechte okapat na papírovém ubrousku, osolte a opepřte. Na gril vložte pánev, rozehřejte olej a vložte jatýrka. Orestujte, pak pánev vyndejte z grilu, jatýrka otočte, podlijte octem a nechte dorestovat.

Salát frisée natrhejte, nandejte na talíř, pokapejte dresinkem a navrch nandejte orestovaná játra. Můžete podávat.

Zdroj: SALÁT FRISÉE S DRŮBEŽÍMI JÁTRY; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/pustte-si-francouzske-recepty-z-nedelniho-rozpal-sefe-online  [On-line 06.06.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.