reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Cannelloni con spinaci in salsa doppia

  • olej
  • cibule jemně nakrájená
  • česnek rozdrcený
  • ančovičky
  • špenát
  • rajčata
  • červený vinný ocet
  • bazalka nasekaná
  • riccota
  • těstoviny
  • zakysaná smetana
  • muškátový oříšek
  • parmezán 2 hrsti
  • sůl
  • pepř

„Troubu rozhřejeme na 190 °C. V pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli, česnek a jemně posekané ančovičky. Postupně přihazujeme špenát. Necháme zavadnout a krátce podusit. Přesuneme do misky. Mezitím si v téže pánvi znovu rozpálíme olivový olej a česnek. Ten necháme lehce zhnědnout a pak ho vyhodíme. Přilijeme rajčata a pyré, kousky rajčat rozmělníme vařečkou, osolíme, opepříme, přidáme lžíci červeného vinného octa a necháme 15 minut probublávat. Ke konci přihodíme nasekanou bazalku.

Mezitím nasekáme špenát, vrátíme ho do misky, smícháme s ricottou, osolíme, opepříme. Do pytlíku dáme špenátovou směs a naplníme jí požadované množství těstovinových trubek. Do vhodného pekáčku nalijeme naši rajčatovou omáčku a na ni v jedné vrstvě naskládáme naplněné cannelloni. Zalijeme druhou omáčkou připravenou ze zakysané smetany, muškátového oříšku a hrsti parmezánu, aby byly trubky dobře zakryté. Posypeme druhou hrstí sýra a dáme asi na 30 minut zapékat do vyhřáté trouby.“ Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/cannelloni-con-spinaci-salsa-doppia [on-line 31.8.2011]

1 comment to Cannelloni con spinaci in salsa doppia

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.