reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carabaccia

Cibulačka

(4 porce)

  • 1kg cibule bile
    3 řapík celer
    2 mrkve
    olej extra
    hovězí vývar
    sůl, pepř
    300 g stare bile pečivo
    100g parmazán

Cibuli na tenká kolečka, celer a mrkev na kostičky. Nejlepší vařit ve starém hliněném hrnci, protože es vaří pomalinku. Olej, přidáme zeleninu (žádný základ, hned všechno), postupně zalíváme vývarem a vaříme asi 2 hodiny. Při servírování se dá plátek starého pečiva, nastrouhaný parmazán, který udělá kůrčičku.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Carabaccia/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.