reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carabaccia

Suroviny

  • bílá cibule 1 kg
  • řapíkatý celer 3 stonky
  • mrkev 2 ks
  • olivový olej
  • hovězí vývar 2 l
  • sůl
  • pepř
  • starší bílé pečivo 300 g
  • parmazán 100 g
  • špek nebo slanina 50-100 g

Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, celer a mrkev na kostičky. Nejlepší je polévku vařit ve starém hliněném hrnci, protože se vaří pomalinku. Do hrnce nalijeme trošku oleje, přidáme zeleninu (žádný základ, hned všechno najednou), postupně zalíváme vývarem a vaříme asi dvě hodiny. Při servírování nastrouháme navrch parmazán, který udělá křupavou kůrčičku. Podáváme s plátkem staršího tvrdšího pečiva.

Zdroj: Carabaccia; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/carabaccia  [On-line 09.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.