reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Carpaccio z červené řepy

Ingredience

  • malé čerstvé červené řepy 3 kusy
  • olivový olej 100 ml
  • červený vinný ocet 200 ml
  • tymián 1 dávka
  • parmazán 1 lžíce
  • sůl a pepř 1 špetka
  • med 1 lžíce

Předkrm:
Carpaccio z červené řepy, parmazánové hoblinky, piniové oříšky, salátek

Postup:
Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, pak do misky dáme dvě deci červeného vinného octa a deci olivového oleje, lžíci medu, sůl, pepř, trochu tymiánu. Vše smícháme a přidáme červenou řepu. Dáme do lednice na pět hodin, nejlépe přes noc. Klademe na talíř plátek vedle plátku, poklademe hoblinkami nastrouhaného parmazán a posypeme na olivovém oleji opraženými piniovými oříšky.

Zdroj: Carpaccio z červené řepy; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/carpaccio-z-cervene-repy-0 [On-line 11.11.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.