reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Červená inspirace z Horšovského Týna

Suroviny

  • konzerva rajčat 2 ks
  • cibule 1 ks
  • olivový olej
  • salátová okurka kousek
  • paprika 1/2
  • bazalka
  • rozmarýn
  • nové koření 3 kuličky
  • pepř
  • sůl
  • cukr 3 lžičky
  • sušená rajčata
  • zakysaná smetana 1 ks
  • lístek bazalky na ozdobení
  • chilli paprička i se semínky

Na olivovém oleji zpěníme na kostičky pokrájenou cibuli, přidáme plechovku rajčat a podlijeme plechovkou vody. Přidáme koření: pepř mletý, nové koření, rozmarýn, sůl, cukr a bazalku. Do téměř hotové polévky přidáme kousek pokrájené salátové okurky a lehce opečenou papriku. Celé rozmixujeme, vmícháme pokrájená sušená rajčata a jedno nahrubo nasekané konzervované rajče. Před podáváním dozdobíme zakysanou smetanou, bazalkou a parmezánem.

Zdroj: Červená inspirace z Horšovského Týna; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/cervena-inspirace-z-horsovskeho-tyna  [On-line 10.02.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.