reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Čokoládová terina s jablečným pyré

Ingredience

  • 200 g tmavé čokolády
  • 200 g smetany
  • 250 g mléčné čokolády
  • 150 g smetany
  • 250 g bílé čokolády
  • 100 g smetany

Na pyré:

  • 2 ks jablek
  • Voda
  • Cukr
  • Skořice

Nejdříve si zahřejeme smetanu s nasekanou tmavou čokoládou. Rozpuštěnou čokoládu dáme do formy a necháme ztuhnout v mrazáku. Stejně postupujeme s čokoládou bílou, kterou nalijeme na tmavou čokoládu, a čokoládou mléčnou.

Oloupaná a rozkrájená jablka rozvaříme, ochutíme cukrem a skořicí a rozmixujeme. Ze zmrzlé čokoládové teriny odkrojíme plátky a podáváme je s jablečným pyré.

Zdroj: Čokoládová terina s jablečným pyré; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2729-cokoladova-terina-s-jablecnym-pyre/ [On-line 20.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.