reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Čokoládové fondue

Ingredience:

  • jahody
  • ananas
  • mango
  • banán a další ovoce dle chuti
  • hořká čokoláda alespoň 2 tabulky
  • máslo
  • strouhaný kokos
  • drcené pistácie

Ovoce dle chuti nakrájíme nebo necháme o velikosti sousta a naaranžujeme na talíř. Do jedné mističky dáme strouhaný kokos, do další drcené pistácie. Čokoládu nalámeme do fondue fontány, zapálíme svíčku a necháme čokoládu nad plamínkem rozpustit. Průběžně přidáváme k čokoládě máslo, aby nebyla až příliš hustá(pokud bude velmi hustá, ovoce v ní uvízne) Jakmile je čokoláda rozpuštěná, můžeme začít namáčet kousky ovoce a následně obalovat v kokosu nebo pistáciích. K čokoládovému fondue můžeme podávat i vanilkovou zmrzlinu.

Zdroj: Čokoládové fondue; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/cokoladove-fondue-2  [On-line 29.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.