reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Čokoládový fondán

Suroviny

  • máslo 100 g
  • hladká mouka 30 g
  • lístky máty
  • hořká čokoláda 250 g
  • vejce 4 ks
  • lesní ovoce
  • cukr krupice 150 g

Troubu rozehřejeme na 200 stupňů. Zapékací misky vytřeme dobře máslem a vysypeme cukrem. Máslo s čokoládou necháme rozpustit ve vodní lázni. V druhé míse smícháme vejce, cukr a mouku. Poté přidáme směs másla a čokolády a vlijeme do formiček. V rozehřáté troubě pečeme asi 10 minut. Střed musí zůstat tekutý. Vyklopíme na talíř, přelijeme horkým lesním ovocem a servírujeme.

Zdroj: Čokoládový fondán; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/cokoladovy-fondan-0  [On-line 02.02.2017]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.