reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Čokoládový mousse s jahodovou omáčkou

Ingredience

  • čokoládového prášku (polotovaru) nebo 1 čokoláda na vaření 80% 250 g
  • čerstvé jahody 1 balení
  • moučkový cukr 100 g
  • mléko 250 ml

Postup:
1. Čokoládový prášek (směs na mousse) rozmixujeme s 250 ml mléka do tuhé hmoty a dáme na čtyři hodiny do ledničky.
2. Očištěné jahody nakrájíme a dáme do malého hrnce s trochou vody a povaříme doměkka. Přidáme moučkový cukr a rozmixujeme najemno. Přecedíme přes síto a dáme vychladit do ledničky. Servírujeme s čokoládovou pěnou.

Zdroj: Čokoládový mousse s jahodovou omáčkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/cokoladovy-mousse-s-jahodovou-omackou [On-line 11.11.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.