reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Couračka v chlebu

  • 4 velké brambory
    200 g kysaného zelí
    200 ml zakysané smetany
    100 ml mléka
    10 g hladké mouky
    cukr
    ocet
    kmín
    sůl

Do brambor, které jsme uvařili ve slané vodě s trochou kmínu do poloměkka, přidáme překrájené kysané zelí, přivedeme k varu a až brambory zcela změknou, za stálého míchání zahustíme zálivkou ze smetany, mléka a mouky a aspoň 15 minut provaříme. Dochutíme solí, cukrem, kmínem, a máme-li rádi polévku kyselejší, můžeme přidat i trochu octa. Podáváme nejlépe ve vydlabaném chlebu.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/458-couracka-v-chlebu/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.