reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

DANČÍ HŘBET S LIŠKAMI NA TYROLSKÉM ŠPEKU A PETRŽELOVÉ NOČKY

Suroviny:

  • dančí hřbet
  • sůl, pepř
  • olivový olej
  • tyrolský špek
  • šalotka
  • kmín
  • lišky
  • noky
  • mletá paprika
  • smetana
  • zvěřinový vývar
  • výpeček z kostí
  • zelené fazolky
  • petržel
  • parmazán
  • máslo
  • hl. mouka
  • tymián

Na olivovém oleji prudce opečeme posolený a opepřený hřbet, přidáme špek a šalotku. Dáme na 10 minut do trouby na 75 minut. Přidáme zelenou fazolku.
Na sos opečeme nakrájený špek s cibulkou, kmínem a tymiánem. Přidáme nasekané lišky, přisolíme, přidáme papriku a orestujeme. Přidáme výpeček, nebo zvěřinový vývar, máslo s moukou, smetanu a povaříme.
Na oleji orestujeme noky a přidáme petrželku a parmazán.

Zdroj: DANČÍ HŘBET S LIŠKAMI NA TYROLSKÉM ŠPEKU A PETRŽELOVÉ NOČKY; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 20.10.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.