reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Dijonská hovězí roštěná

Ingredience

  • nízký roštěnec 1 kg
  • červená cibule 5 kusů
  • anglická slanina 4 plátky
  • dijonská hořčice 5 lžiček
  • troška hladké mouky 1 dávka
  • olej 1 dávka
  • hovězí vývar 1 l
  • rýže (směs s divokou rýží) 500 g
  • sůl a pepř 1 špetka

Hovězí roštěnou osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí a zaprášíme moukou. Maso orestujeme na oleji z obou stran.Cibuli se slaninou nakrájíme na kostičky a orestujeme v litinovém hrnci.Přidáme maso a ještě jednu lžičku dijonské hořčice.Zalijeme hovězím vývarem a pečeme kolem dvou hodin v rozehřáté troubě na 220°C. Doděláme šťávu – v případ potřeby zahustíme, nebo zředíme a omáčku dochutíme. Podáváme s vařenou nebo dušenou divokou rýží.

Zdroj: Dijonská hovězí roštěná; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/dijonska-hovezi-rostena [On-line 21.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.