reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Divoké medailonky, šťouchaný brambor s libečkem

Suroviny

  • maso z divočáka
  • sůl
  • pepř
  • divoké koření
  • jalovec
  • brambory
  • mléko

Maso z divočáka si omyjeme, odblaníme a nakrájíme na malé kousky, které osolíme, opepříme, okořeníme divokým kořením a osmažíme na rozpáleném tuku pár minutek ze všech stran. Dle libosti můžeme dokořenit jalovcem.
Brambory si oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka, poté rozšťoucháme, přidáme máslo, pokrájený libeček a mléko.

Zdroj: Divoké medailonky, šťouchaný brambor s libečkem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/divoke-medailonky-stouchany-brambor-s-libeckem  [On-line 02.12.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.