reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí játrová paštika s bagetkami

Suroviny

  • šlehačka 33% 1 balení
  • vegeta 2 lžíce
  • sádlo 2 lžíce
  • vejce 3 ks
  • drůbeží játra 500 g

Všechny uvedené suroviny na paštiku smícháme a rozmixujeme. Poté je nalijeme do připravené formy, vymazané vepřovým sádlem. Pozvolna pečeme při 180 stupních asi 40 minut, poté paštiku dobře vychladíme a podáváme s bílým pečivem.

Zdroj: Domácí játrová paštika s bagetkami; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-jatrova-pastika-s-bagetkami  [On-line 06.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.