reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Domácí slepičí vývar

Suroviny

  • slepice 1 ks
  • mrkev 2 ks
  • petržel 1 ks
  • celer kousek
  • cibule 1 ks
  • nudle do polévky
  • sůl

Slepici očistíme a důkladně omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, přidáme neoloupanou cibuli a osolíme. Vaříme na mírném ohni přibližně dvě hodiny. Zeleninu si očistíme a celou ji dáme do vývaru a vaříme půl hodiny, než změkne. Pak ji vyndáme a nakrájíme na kostičky, cibuli vyhodíme. Vývar scedíme, ze slepice obereme maso a vrátíme ho do vývaru. Vedle v hrnci si uvaříme nudle. Domácí slepičí vývar podáváme s nudlemi, ozdobený petrželkou.

Zdroj: Domácí slepičí vývar; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/domaci-slepici-vyvar-0  [On-line 21.09.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.