reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Drink Calimero

2 porce

  • 1dcl vaječného koňaku
  • 0,4dcl bílého rumu
  • 1 káva piccolo
šlehačka na ozdobení

Postup je stejný jako u drinku Bombardino. Vaječný koňak zahřejeme s bílým rumem maximálně do teploty 80°, tekutina se nesmí vařit. Přidáme kávu a na závěr ozdobíme šlehačkou.

Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/calimero/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.