reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Drůbeží vývar

  • malé kuře – stačí „pidikuře“ krmené jen kukuřicí
  • sůl
  • bobkový list
  • nové koření
  • pepř celý
  • kořenová zelenina: mrkev, celer, petržel
  • čerstvý špenát
  • kuskus

Kuře dáme vařit do osolené vody. Přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř. Vaříme nejméně 60 minut, potom vylovíme, necháme vychladnout a obereme maso, které rozkrájíme na malé kousky. Kousky vrátíme do vývaru, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, listový špenát, kuskus a dáme povařit. Když zelenina změkne, polévku dochutíme pepřem a solí.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/drubezi-vyvar [On-line 3.2.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.