reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Fazolky v župánku, pečivo

Suroviny

  • čerstvé fazolky 300 ml
  • vepřová šunka 150 g
  • anglická slanina 150 g

Fazolky povaříme asi 5-7 minut v osolené vodě, scedíme a kraje fazolek odřízneme. Malé svazečky obalujeme v šunce nebo anglické slanině a zapečeme v předem vyhřáté troubě asi 10 minut při teplotě 150 stupňů C. Podáváme s pečivem.

Zdroj: Fazolky v župánku, pečivo; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/fazolky-v-zupanku-pecivo  [On-line 27.08.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.