reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Flank steak (hovězí pupek) s bylinkami

Suroviny

  • flank steak (hovězí pupek) 500 g
  • svazek bylinek
  • máslo 150 g
  • olivový olej 100 ml
  • toastový chleba 8 plátků
  • dijonská hořčice 4 lžíce
  • česnek 3 stroužky
  • sůl
  • pepř

Bylinky, olej, máslo, česnek a chléb rozsekáme v robotu na hrubou kaši.
Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme z obou stran.
ovrch masa potřeme hořčicí a přidáme bylinkovou směs.
Pečeme v troubě na 170 C asi 12 minut, na vnitřní teplotu 58C. Podáváme s pečivem.

Zdroj: Flank steak (hovězí pupek) s bylinkami; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/flank-steak-hovezi-pupek-s-bylinkami [On-line 06.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.