reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

TĚSTOVINY S RAGOUT Z TELECÍHO MASA

Suroviny:

  • těstoviny garganelli
  • telecí hrudí
  • 1 dcl bílého vína ‚
  • 1 dcl mléka
  • smetana
  • loupaná rajčata
  • mražený hrášek
  • mrkev
  • petržel
  • řapíkatý celer
  • šalotka
  • 1 stroužek česneku
  • oregano
  • bazalka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Telecí maso umelte. V hrnci nechte rozehřát olivový olej a připravte si zeleninový základ: do hrnce přisypte nadrobno nakrájenou šalotku, česnek, mrkev, petržel a řapíkatý celer. Orestujte a až zelenina změkne, vložte maso. Osolte a opepřte, přisypte čerstvé oregano, zalijte bílým vínem a vmíchejte loupaná rajčata a trochu mléka. Nechte hodinu povařit, pak přidejte čerstvou bazalku a kapičku smetany. Nakonec přisypte hrášek. Ragů smíchejte s těstovinami a trochou parmezánu. Nandejte na talíř, přisypte ještě strouhaný parmezán a zakápněte olivovým olejem.

Zdroj: TĚSTOVINY S RAGOUT Z TELECÍHO MASA; Teď vaří  šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/videa-recepty-na-premierove-masove-menu [On-line 04.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.