Suroviny:
- mleté hovězí maso
- bulky
- parmezán
- zakysaná smetana
- rajčata
- řapíkatý celer
- rukola
- jalapeno papričky
- červená cibule
- čerstvý koriandr
- majonéza
- kečup
- olivový olej
- sůl
- pepř
Burger osolte a opepřete. Gril potřete špekem a vložte maso. Bulku rozkrojte, pokapejte olivovým olejem a dejte opéct na gril.
Mezitím si nakrájejte rajčata a červenou cibuli na kolečka, osolte a opepřete. Řapíkatý celer oloupejte a nakrájejte na hranolky. K celeru si připravte dip: smíchejte zakysanou smetanu, sušené jalapeno papričky a nasekaný čerstvý koriandr.
Opečenou bulkou namažte majonézou a kečupem, položte rukolu, rajčata posypaná parmezánem, pak opečený burger, který jste opět posypali parmezánem, a na závěr položte cibuli a přiklopte. Podávejte s hranolky z řapíkatého celeru a dipem.
Zdroj: FLORIDSKÝ BURGER; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/pustte-si-rozpal-sefe-s-recepty-z-floridy-online [On-line 20.06.2016]
Poslední tip, trik či komentář