reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzská cibulačka po mém

Suroviny

  • hovězí vývar 1 l
  • cibule 500 g
  • hladká mouka
  • šumivé nebo bílé víno 200 ml
  • máslo 30 g
  • natsrouhaný parmazán
  • česnek
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Cibuli nakrájíme na tenké plátky (půlkolečka) a vsypeme do hrnce na rozpuštěné máslo. Až cibule zezlátne, poprášíme jí moukou a podlijeme vývarem. Osolíme, opepříme a krátce povaříme. V misce smícháme víno se sýrem a nalijeme do polévky. Dál vaříme, dokud cibule nezměkne úplně, a podáváme.

Zdroj: Francouzská cibulačka po mém; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzska-cibulacka-po-mem  [On-line 27.01.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.