reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Francouzský zeleninový krém

Ingredience

  • mrkev 350 g
  • brambory 950 g
  • bílé části pórku 350 g
  • máslo 200 g
  • smetana 100 ml
  • muškátový květ 1 špetka
  • voda 1200 ml
  • petržel na ozdobu 1 dávka
  • toustový chléb na krutony 5 plátků
  • sůl a pepř 1 špetka

Na másle asi deset minut restujeme pokrájený pórek, brambory,mrkev, pak přilijeme vodu a vaříme, dokud není zelenina opravdu měkká. Pak ji rozmixujeme, dochutíme solí,pepřem,muškátem a zjemníme smetanou.Ozdobíme zelenou petrželkou a krutony z bílého pečiva, ideálně francouzské bagety.

Zdroj: Francouzský zeleninový krém; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/francouzsky-zeleninovy-krem [On-line 29.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.