reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Grilované foiegras s vanilkovou omáčkou a máslovým toustem

Suroviny

  • máslo 1 kostka
  • mořská sůl
  • kachní játra 500 g
  • pepř
  • silný vývar 200 ml
  • toust
  • olivový olej
  • vanilka 1 lusk
  • třtinový cukr 3 lžíce
  • červené víno 1 sklenice

Z třtinového cukru si připravíme karamel, který zakápneme červeným vínem a přidáme vanilku. Vše povaříme pět minut a přidáme vývar, zjemním máslem. Potom orestujeme přibližně pět minut játra z obou stran na olivovém oleji. Osolíme a opepříme, až jsou játra zatažená. Podáváme s orestovaným toustem potřený máslem

Zdroj: Grilované foiegras s vanilkovou omáčkou a máslovým toustem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/grilovane-foiegras-s-vanilkovou-omackou-maslovym-toustem  [On-line 06.05.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.