reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hermelínová polévka

  • 2 plísňové sýry typu Hermelín
  • 5 dl mléka
  • 5 dl smetany
  • 2 stroužky česneku
  • polévkové koření
  • Solamyl
  • 1 dl suchého bílého vína
  • čerstvá petržel
  • preclíky

Mléko slijeme se smetanou a dáme vařit. Za stálého míchání přivedeme k varu. Přidáme lisovaný česnek, nakrájený plísňový sýr a zvolna vaříme, dokud se sýr nerozpustí. Polévku lehce zahustíme Solamylem, ochutíme polévkovým kořením, bílým vínem a ozdobíme čerstvě nasekanou petrželkou. Podáváme s preclíkem.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hermelinova-polevka [On-line 16.2.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.