reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí carbonnade

Suroviny

  • hovězí kližka 1 kg
  • máslo 150 g
  • olej 150 ml
  • vinný ocet 2 lžíce
  • větší cibule 4
  • česnek 4 stroužky
  • hnědý cukr 1 lžíce
  • polohrubá mouka 1 lžíce
  • hořké černé pivo 600 ml
  • vývar 600 ml
  • bobkový list 2
  • snítky tymiánu 4
  • sůl, pepř
  • bageta
  • dijonská hořčice

Kousky masa osolíme, opepříme, obalíme v mouce a zprudka opečeme na másle a oleji. Maso vyjmeme a ve výpeku osmažíme nakrájený česnek a cibuli.
Přidáme vinný ocet, cukr, černé pivo, koření a vývar. Maso vrátíme zpět a dáme asi na 2 hodiny dusit do trouby.
Opečené plátky bagety potřeme dijonskou hořčicí, poskládáme je na povrch masa a ještě půl hodiny zapečeme.

Zdroj: Hovězí carbonnade; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/hovezi-carbonnade [On-line 21.09.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.