reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí carpaccio

5 porcí

  • 300 g hovězí svíčkové
  • 200 g parmezánu (v celku)
  • ledový nebo jiný salát
  • cherry rajčata
  • citron nebo limetka
  • olivový olej
  • sůl, pepř

Svíčkovou očistíme, zbavíme blan, zabalíme do potravinářské fólie a před podáváním dáme na 30 až 40 minut do mrazáku. Ztuhlou svíčkovou nakrájíme na tenké plátky. Pokud jsou tlusté, můžeme je ještě vyklepat pod potravinovou fólií.

Opraný salát rozdělíme na jednotlivé listy, rozložíme na talíře a poklademe plátky masa. Posolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Z parmezánu si připravíme hobliny a posypeme jimi maso a salát. Dozdobíme rajčetem.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-carpaccio [On-line 18.6.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.