reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí carpaccio s parmezánem

  • 100g hovězí carpaccio
  • 20 g parmezánu hoblinky
  • 6 – 8 ks oliv čerstvé velké
  • extra virgine olivový olej dle potřeby
  • bagetu
  • bylinkové máslo
  • čerstvý pepř
  • mořská sůl

Nakrájíme velice tenké plátky hovězího carpaccia, jednotlivě pokládáme na talíř. Posypeme hoblinkama parmezánu, vložíme několik velkých čerstvých oliv, polijeme extra virgine olivovým olejem a podáváme s opečenou bagetou potřenou bylinkovým máslem. Hosti opepří a osolí dle potřeby – pepř by měl být v mlýnku.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-carpaccio-s-parmezanem

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.