Suroviny:
- hovězí svíčková
- slanina
- žlutá paprika
- červená paprika
- cherry rajčata
- zelená chilli paprička
- červená cibule
- 2 stroužky česneku
- petrželka
- meduňka
- máta
- olivový olej
- sůl
- pepř
Maso očistěte. Papriky a slaninu nakrájejte na čtverečky. Napíchejte na kovovou špejli střídavě maso, papriku a slaninu. Nandejte na nástavec a vložte na rožeň.
Mezitím si připravte salsu: meduňku, mátu a petržel nasekejte nadrobno a smíchejte v misce spolu s olivovým olejem, nakrájeným česnekem zbaveným klíčku, rajčaty, chilli papričkou, červenou cibulí a zbytkem papriky. Vše promíchejte a podávejte s propečeným špízem.
Zdroj: HOVĚZÍ CHURASQUINHOS; Rozpal to šéfe III! – TV Prima http://www.iprima.cz/pustte-si-recepty-z-rozpal-sefe-online [On-line 30.05.2016]
Poslední tip, trik či komentář