reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí tatarák

  • 3 kg hovězího zadního mletého
    1 sklenice sterilovaných okurek
    1 x kapari
    5 ks šalotky
    5 pl dijonské horčice
    5 pl rajského kečupu
    3 pl worcestrové omáčky
    sůl, pepř
    5 pl olivového oleje

Do hovězího masa přidáme posekané okurky, kapari, šalotku a všechny zbývající ingredience. Vše dobře promícháme a necháme v lednici odležet.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/378-hovezi-tatarak/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.