reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

HOVĚZÍ TOMAHAWK S HUMREM, AMERICKOU OMÁČKOU A HRANOLKY

Suroviny:

  • hovězí tomahawk
  • humr
  • majonéza
  • přírodní rajský protlak
  • humrová pasta
  • bílé víno
  • mleté chilli
  • smetana
  • cibule
  • cukr
  • citron
  • sůl
  • grilovací koření (tlučený pepř, hrubá sůl, mletý muškát, nové koření)
  • olej
  • Cognac
  • tymián, rozmarýn
  • hranolky

Maso lehce naklepeme a posypeme grilovacím kořením. Prudce opečeme na oleji s rozmarýnem a tymiánem (z každé strany minutu). Dáme do trouby na 180°C, stáhneme na 85°C a necháme dojít.
Smícháme majonézu, šlehačku, bílé víno, lehce cukr, sůl, přírodní protlak, chilli, humrovou pastu, citronovou šťávu a přilijeme cognac.
Na oleji opečeme předvařeného humra rozděleného na části.
Maso podáváme na míse s humrem, omáčkou a hranolky.

Zdroj: HOVĚZÍ TOMAHAWK S HUMREM, AMERICKOU OMÁČKOU A HRANOLKY; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 09.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.