reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí vývar, domácí nudle

Suroviny

  • hovězí přední maso 500 g
  • morková kost 1 ks
  • mrkev 1 ks
  • kousek celeru
  • petržel 1 ks
  • sůl
  • pepř
  • petrželová nať
  • domácí nudle

Maso si dáme vařit do tlakového hrnce asi se dvěma litry vody. Můžeme přidat ještě morkovou kost, aby byl vývar silnější. Osolíme a vložíme celou cibuli, kvůli barvě i se slupkou. Nakonec vložíme do hrnce mrkev, celer a petržel vcelku. Když je maso měkké, vyjmeme je a nakrájíme na kostičky a vrátíme zpět do vývaru. Zvlášť si uvaříme nudle, které přecedíme, propláchneme studenou vodou a pak je teprve dáme do vývaru. Nakonec dáme do polévky nasekanou zelenou petržel a v případě potřeby dochutíme solí a pepřem.

Zdroj: Hovězí vývar, domácí nudle; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-domaci-nudle-0  [On-line 20.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.