reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hovězí vývar, játrová zavářka

Ingredience

  • přední hovězí maso 1 kg
  • játra 300 g
  • majoránka 1 špetka
  • česnek 5 stroužků
  • domácí nudle 1 dávka
  • kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) 1 dávka
  • sůl 1 špetka
  • celý pepř 3 kuličky
  • nové koření 3 kuličky

Maso vložíme spolu s kořenovou zeleninou do hrnce a dáme vše vařit se solí a celým kořením. Během dlouhého a pomalého varu si umixujeme z jater, strouhanky, majoránky a soli knedlíčky, které zavaříme do hotové polévky, kam můžeme také vrátit část uvařeného masa, když to máme rádi. Nakonec do polévky zavaříme dobré nudle a můžeme přidat trochu pokrájené petrželky.

Zdroj: Hovězí vývar, játrová zavářka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-jatrova-zavarka [On-line 14.06.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.