Ingredience
- hovězí přední masi 500 g
- hovězí kosti, nejlépe morkové 500 g
- sůl, pepř 1 dávka
- kořenová zelenina do polévky 1 dávka
- cibule 1 kus
- brambory 150 g
- celý pepř, nové koření, bobkový list 1 dávka
- domácí nudle 1 dávka
V hrnci dáme přibližně na 3 hodiny vařit maso a kosti společně s kořením. Do druhého hrnce dáme asi na 30 minut vařit kořenovou zeleninu, aby byla na skus. Těsně před dovařením dáme do zvláštního hrnce ještě domácí nudličky, které pak dáváme přímo do talířů a zalíváme vývarem, do kterého jsme si nakájeli uvařenou zeleninu. Dochutíme solí a pepřem dle potřeby.
Zdroj: Hovězí vývar s domácími nudlemi; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-s-domacimi-nudlemi-0 [On-line 20.12.2012]
Poslední tip, trik či komentář