- přední hovězí maso 500 g
- kořenová zelenina: mrkev, celer, petržel
- sůl a pepř 1 špetka
- cibule 1 kus
- česnek dle chuti
- cibule 1 kus
- libeček špetka
Knedlíčky
- játra
- strouhanka dle potřeby
- 1 vejce
- pepř a sůl 1 špetka
- drcený česnek
- majoránka 1 špetka
Do hrnce dáme maso se zeleninou a dáme vše uvařit do osolené vody. Mezi tím si připravím játrové knedlíčky podle všeobecně známého postupu a ke konci je zavaříme do polévky. Pokud máme dobré nudle, můžeme je do hovězí polévky také přidat.
Zdroj: Hovězí vývar s játrovými knedlíčky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hovezi-vyvar-s-jatrovymi-knedlicky-1 [On-line 23.10.2012]
Poslední tip, trik či komentář