reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hrášková polévka

Suroviny

  • mražený špenát 1 balení
  • Podravka
  • vývar 1 l
  • muškátový oříšek 1 špetka
  • smetana na vaření 1 balení
  • hrášek 1 konzerva
  • pepř
  • sůl

Opláchneme mražený hrášek a dáme jej vařit. Přilijeme vývar, osolíme, opepříme, necháme vařit doměkka, poté hrášek rozmixujeme, přidáme konzervu sterilizovaného hrášku (necháme trochu nálevu), znovu rozmixujeme, zalijeme smetanou a necháme chvíli povařit. Dochutíme solí, pepřem, podravkou. Nakonec nastrouháme trochu muškátového oříšku, při malé hustotě polévku zahustíme instantní jíškou. Můžeme podávat s krutony.

Zdroj: Hrášková polévka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hraskova-polevka-2  [On-line 24.06.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.