reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hruška dušená v čaji a víně

Ingredience:

  • 5 hrušek
  • 1 lžička sypaného černého čaje
  • 1 l bílého vína
  • 3 hřebíčky
  • 1 rulička skořice
  • 300g cukru

Hrušky oloupeme. Přivedeme k varu víno, přidáme do něj černý čaj, ideálně earl grey. Vmícháme veškeré koření a nakonec cukr. Jakmile se cukr rozpustí, přidáme celé oloupané hrušky. Necháme probublávat, dokud nezměknou. Poté hrušky vyjmeme, aby vychladly. Vyčkáme, až se obsah rendlíku pomalu zredukuje na sirup, s nímž posléze hrušky servírujeme.

Zdroj: Hruška dušená v čaji a víně; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hruska-dusena-v-caji-vine [On-line 09.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.