reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Hruška nadívaná s roqamole

  • 120 g másla
  • 5 hrušek
  • 150 g roquefort
  • 1 smetana
  • ocet balsamico
  • koření dle chuti
  • 200 ml červeného vína
  • 100 g ořechů
  • wuster sauce
  • 1 avokádo

Hrušky oloupeme a na rozpuštěném másle je necháme zlehka opéct. Vyndáme na mísu a máslo zastříkneme balsamico octem. Přidáme koření, víno a necháme přejít varem. Do nálevu vrátíme hrušky a necháme vychladnout. V misce si rozmícháme fáš a ušleháme dohladka, hrušky upravíme na mísu, naplníme fáší, ozdobíme ořechy.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/hruska-nadivana-s-roqamole

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.