reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

HUSÍ JÁTRA PO ŽIDOVSKU

Suroviny

  • 800 g husích jater
  • špek
  • 6 šalotek
  • 4-5 str. lisovaného česneku
  • sůl, majoránka
  • sádlo, olej
  • listová petržel
  • spařená cherry rajčátka
  • chleba na topinky
  • trochu výpeku z vepřového na šťávu

Na pánev dáme olej, špek na kostičky. Přidáme pokrájená husí játra a zprudka opečeme. Přidáme sádlo, šalotku na proužky, lisovaný česnek. Posypeme sekanou petrželkou. Z výpeku z vepřového připravíme šťávu, přilijeme na játra, osolíme, posypeme majoránkou.
Topinky připravíme nasucho v troubě.
Játra na talíři ozdobíme spařenými rajčátky, podáváme s topinkou.

Zdroj: HUSÍ JÁTRA PO ŽIDOVSKU; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 22.09.2015]

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


5 + = deset


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.