reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

HUSÍ JÁTRA PO ŽIDOVSKU

Suroviny

  • 800 g husích jater
  • špek
  • 6 šalotek
  • 4-5 str. lisovaného česneku
  • sůl, majoránka
  • sádlo, olej
  • listová petržel
  • spařená cherry rajčátka
  • chleba na topinky
  • trochu výpeku z vepřového na šťávu

Na pánev dáme olej, špek na kostičky. Přidáme pokrájená husí játra a zprudka opečeme. Přidáme sádlo, šalotku na proužky, lisovaný česnek. Posypeme sekanou petrželkou. Z výpeku z vepřového připravíme šťávu, přilijeme na játra, osolíme, posypeme majoránkou.
Topinky připravíme nasucho v troubě.
Játra na talíři ozdobíme spařenými rajčátky, podáváme s topinkou.

Zdroj: HUSÍ JÁTRA PO ŽIDOVSKU; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 22.09.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.