reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jahodová polévka

  • 250 g jahod
    250 ml mléka
    100 g cukru krystal
    4 sáčky vanilkového cukru
    200 ml vanilkové zmrzliny
    200 ml šlehačky

Čerstvé jahody rozmixujeme s mlékem, propasírujeme, abychom se zbavili peciček, přidáme podle chuti krystalový i vanilkový cukr, zjemníme kvalitní vanilkovou zmrzlinou, opatrně vmícháme šlehačku a hotovou polévku dáme vychladit. Před podáváním ozdobíme talíř podle vlastní fantazie trochou šlehačky a plátky jahod.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/122-jahodova-polevka/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.