reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jahody plněné domácí čokoládou a šlehačkou, domácí kremrolky

Jahody plněné domácí čokoládou a šlehačkou, domácí kremrolky

  • 2 lžíce studené vody
  • 7 kostek cukru
  • 2–3 lžíce kakaa
  • 130 g másla

2 lžíce studené vody a 7 kostek cukru povaříme do bublin. Přidáme 2 až 3 lžíce kakaa, zamícháme a postupně přidáme máslo.

Kremrolky

  • 1 balení listového těsta
  • 1 šlehačka
  • 1 ztužovač šlehačky
  • 1 vanilkový cukr
  • 50 g moučkového cukru
  • hrst hladké mouky na válení těsta
  • 1 žloutek na potření kremrolí

Listové těsto vyválíme a nakrájíme na proužky, které natočíme na studenou vodou ochlazené formičky. Potřeme žloutkem a upečeme v rozpálené troubě. Opatrně sundáme a plníme.

Zdroj: Prostřeno TV Primahttp://www.iprima.cz/prostreno/recepty/plnene-jahody-domaci-kremrolky  [On-line 14.10.20110]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.