reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jahody Romanoff

Suroviny

  • čerstvé jahody 500 g
  • smetana ke šlehání 300 ml
  • pomerančový likér (Grand Marnier Cordon Rouge) 3 lžíce
  • cukr moučka 2 lžíce
  • vanilkový lusk 1 ks

Očištěné jahody nakrájíme na čtvrtky. Ovoce posypeme cukrem, přidáme likér a necháme 30-60 minut v lednici odpočinout. Pak vyšleháme smetanu s vanilkou a podáváme v poháru.

Zdroj: Jahody Romanoff; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jahody-romanoff  [On-line 19.08.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.