reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Japonská polévka s vepřovým masem

Suroviny:

  • 250 g vepřové krkovičky
  • hlíva ústřičná
  • pórek
  • zázvor
  • mrkev
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • vejce
  • nudle do polévky
  • jarní cibulka
  • rostlinný olej
  • sůl, pepř

Nakrájenou mrkev, pórek, stroužky česneku a kousek zázvoru orestujeme na oleji. Po chvilce zeleninu zalijeme vodou, osolíme a opepříme a vložíme k ní vepřovou krkovičku. Necháme vařit 45 minut. Poté maso vyndáme a vývar přecedíme. Do čistého vývaru vhodíme pokrájenou hlívu a nudle, dochutíme kapkou sojové omáčky. Mezitím nakrájíme maso na tenké plátky a uvaříme vejce natvrdo. Vše spolu naservírujeme do hlubokého talíře.

Zdroj: Japonská polévka s vepřovým masem; Teď vaří  šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/ted-vari-sef-recepty-ze-3-dilu [On-line 05.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.