reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Vepřová žebírka v texaském stylu

Suroviny:

  • 2 kg vepřových žeber
  • cibule
  • 3 stroužky česneku
  • lžíce rajčatového protlaku
  • lžíce třtinového cukru
  • worcester
  • červený vinný ocet
  • rostlinný olej
  • sůl, pepř

Vepřový bok nakrájíme podél kostí na jednotlivé porce. Žebra dáme do misky, z obou stran je osolíme a opepříme. Nakrájíme půlku cibule na měsíčky, nasekáme 3 stroužky česneku a orestujeme na oleji. Přidáme lžíci rajčatového protlaku, lžíci třtinového cukru, kapku worcestru a červený vinný ocet. Necháme provařit a ještě teplou směsí zalijeme žebra. Necháme marinovat asi tak hodinku.

Po uplynulé době dáme žebra i s marinádou do trouby na 150 °C asi hodinku péct.

Zdroj: Vepřová žebírka v texaském stylu; Teď vaří  šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/ted-vari-sef-recepty-ze-3-dilu [On-line 05.10.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.