reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Jemný tataráček z lososa

Suroviny

  • čerstvý losos 300-400 g
  • větší cibule 1 ks
  • čerstvý kopr podle chuti
  • sůl
  • pepř

Očištěného lososa nasekáme najemno, ale ne na kaši, přidáme najemno nakrájenou cibuli, čerstvý (může být i zmražený) kopr, osolíme, opepříme dle chuti.

Kdo má rád trochu kyselejší, tak dochutí čerstvou šťávou z citronu, zamícháme a necháme v ledničce odležet minimálně jednu hodinu.

Potom už jenom připravímebílé pečivo – opečený toast nebo bagetku.

Zdroj: Jemný tataráček z lososa; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jemny-tataracek-z-lososa  [On-line 17.12.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.